Cyklistická rekreačná chalupa

V chate si môžu hostia prenajať 6 izieb. Každá izba má svojho majiteľa z radov cyklistických osobnosti nášho regiónu. Sú to Ondrej Glajza, Ján Wenczel, Walter Renner, Lenka Ilavská, Jozef Regec a Róbert Glajza. Každá izba nesie jedno z ich mien, kde sú vystavené nielen ich víťazné trofeje a dresy, ale aj najlepšie spomienky.

Pre prípravu chutnej stravy sú k dispozícii dve kompletne zariadené kuchyne, spoločenská miestnosť s televízorom, satelitom a internet. V uzavretom dvore je k dispozícii aj šmýkačka, hojdačka, trampolína, preto je to vhodné aj pre rodiny s deťmi. Posedenie vonku alebo vo vinnej pivničke.

Jednou zo zaujímavosti je aj výstava retro bicyklov, starých cyklo dresov a všetko čo sa v minulosti spájalo s cyklistikou. Ak máte radi retro môžete si prenajať našu retro – izbu. Možnosť prenajať celý objekt pre cyklo-kluby, parkovanie zabezpečené pred domom, alebo vo dvore.

Ponúkame aj tieto služby – masáž (minimálne 3 osoby), cyklodoporovod po cyklistických trasách, spomienkový večer s niektorými z týchto osobnosti (povedia svoje zážitky a dojmy), hudobná produkcia podla dohody. Najstaršie kúpele s liečivou vodou sa nachádzajú v Gánovciach obci vzdialenej iba 5 km od Popradu.